Inchirieri autocare Cluj, Transport persoane Cluj, Transport si inchiriere automacara cu platforma Cluj, Transport persoane intern si international, Curse regulate si inchirieri autocare Cluj-Napoca

Contacteaza-ne!

0740 230 990 / 0740 143 644 / 0264 435 556

Orar

08:00 - 21:00

Trimite-ne email

contact@ovlid.ro
CERE OFERTA PRET

Inchirieri autocare Cluj

Inchiriere autocar Cluj - Inchirieri autocare Cluj Napoca


Inca din anul 1997 firma OVLID SERV SRL va ofera spre inchiriere pentru efectuarea de excursii interne si internationale o gama variata de autocare.

Transport national si international de persoane, curse turistice, curse charter, circuite, inchirieri autocare. Experienta, personal calificat, seriozitate. Oriunde si oricand. Tarife pentru national sau international negociabile in cazul unor contracte pe termen lung sau variabile in functie de destinatie, traseu, numarul de zile la dispozitie, distanta.

SC OVLID SERV SRL are ca principal obiect de activitate transportul public de persoane intern si international.

Societatea va pune la dispozitie autocare dotate cu sistem de incalzire auxiliar, aer conditionat, scaune tip turist, sistem Hi-Fi.

Conducatorii auto sunt soferi experimentati, atestati psihologic, medical si profesional, instruiti si testati periodic privind noutatile aduse legislatiei rutiere.

De asemenea, organizam excursii in tara si strainatate, transferuri chartere, transferuri la si de la aeroport la hotel pentru cele mai importante destinatii din tara si strainatate.

PARC AUTO

Flota noastra compusa din autocare (capacitate de 40 locuri marca MAN, respectiv 33 locuri marca IVECO) va sta la dispozitie si vine sa intampine toate cerintele dumneavoastra privind transportul rutier de persoane.

Dotari masini:

- confort maxim
- aer conditionat
- frigider
- DVD/TV/Player mp3

CERE AICI OFERTA DE PRET -> INCHIRIERI AUTOCARE